Ontdek de Openingstijden in Barendrecht voor een Efficiënte Planning

In een steeds drukker wordende wereld is het cruciaal om goed op de hoogte te zijn van de openingstijden van winkels en faciliteiten in jouw omgeving. Dit geldt zeker voor Barendrecht, een bruisende gemeente met een scala aan mogelijkheden voor winkelen, ontspanning en dienstverlening. In deze blogpost helpen we je om de openingstijden in Barendrecht te ontdekken zodat je je tijd efficiënt kunt indelen.

Wat je kunt Verwachten

Planning is essentieel voor een productieve dag. We bespreken in deze post de openingstijden van verschillende soorten winkels en faciliteiten in Barendrecht. Van supermarkten en speciaalzaken tot recreatieve voorzieningen en gemeentelijke diensten, we zorgen ervoor dat je altijd weet wanneer je terecht kunt.

Supermarkten in Barendrecht

Albert Heijn

De Albert Heijn is een van de meest bezochte supermarkten in Barendrecht. Doordeweeks kun je er terecht van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Op zaterdag gelden dezelfde openingstijden, terwijl de supermarkt op zondag geopend is van 10 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Dit biedt veel flexibiliteit voor mensen met een druk schema.

Jumbo

Een andere populaire supermarkt is de Jumbo. Deze is doordeweeks open van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Op zaterdag kun je ook van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds inkopen doen, en op zondag van 12 uur ’s middags tot 6 uur ’s avonds. Deze ruime openingstijden zijn perfect voor vroege vogels en late shoppers.

Lidl

De Lidl in Barendrecht is een budgetvriendelijke optie met ruime openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag kun je er terecht van 8 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Op zondag zijn de deuren geopend van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Dit maakt het gemakkelijk om op elk moment van de dag boodschappen te doen.

Speciaalzaken in Barendrecht

Bakkerijen

Lokale bakkerijen zoals Bakkerij Klootwijk zijn een bezoekje waard voor vers brood en gebak. De meeste bakkerijen in Barendrecht openen hun deuren rond 7 uur ’s ochtends en sluiten om 6 uur ’s avonds. Op zaterdagen zijn ze vaak iets langer open, maar op zondagen zijn ze meestal gesloten.

Slagerijen

Voor kwaliteitsvlees kun je terecht bij slagerijen zoals Slagerij Van der Horst. Deze slagerijen zijn doorgaans geopend van 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds, van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn de meeste slagerijen gesloten, dus plan je vleesinkopen zorgvuldig.

Boetieks

Barendrecht heeft ook een aantal charmante boetieks waar je unieke kledingstukken en accessoires kunt vinden. De meeste boetieks openen rond 10 uur ’s ochtends en sluiten om 5 uur ’s middags. Op donderdagavond is er vaak een koopavond, waardoor de winkels tot 9 uur ’s avonds open zijn.

Recreatieve Voorzieningen in Barendrecht

Zwembaden

Het Inge de Bruijn Zwembad is een populaire plek voor zwemplezier en ontspanning. Het zwembad is doordeweeks geopend van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds, en in het weekend van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags. Tijdens schoolvakanties kunnen de openingstijden variëren, dus check de website voor de meest actuele informatie.

Sportcentra

Voor fitness en sport kun je terecht bij diverse sportcentra zoals Sportclub Barendrecht. Deze sportcentra zijn doordeweeks geopend van 6 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds, en in het weekend van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Dit biedt voldoende mogelijkheden om voor of na het werk een workout in te plannen.

Bibliotheken

De bibliotheek van Barendrecht is een geweldige plek voor ontspanning en studie. De bibliotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Op zaterdag kun je er terecht van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags, en op zondag is de bibliotheek gesloten.

Gemeentelijke Diensten in Barendrecht

Gemeentehuis

Het gemeentehuis van Barendrecht biedt een scala aan diensten, van burgerzaken tot bouwvergunningen. Het gemeentehuis is doordeweeks geopend van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags. Op woensdagavond is het gemeentehuis bovendien tot 8 uur ’s avonds geopend voor mensen die overdag niet kunnen komen.

Milieustraat

Voor het wegbrengen van grofvuil en recyclen kun je terecht bij de milieustraat in Barendrecht. Deze is doordeweeks geopend van 8 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s middags. Op zaterdag kun je er terecht van 9 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s middags, en op zondag is de milieustraat gesloten.

Postkantoor

Het postkantoor biedt diensten zoals post- en pakketverzending, pasfoto’s en bankzaken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds, en op zaterdag van 9 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s middags. Op zondag is het postkantoor gesloten.

Conclusie

Of je nu boodschappen doet, sport, ontspant of gebruik maakt van gemeentelijke diensten, het kennen van de openingstijden in Barendrecht helpt je om je tijd efficiënt in te delen. Deze gids biedt een uitgebreid overzicht van de belangrijkste openingstijden in Barendrecht, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Maak gebruik van deze informatie om je dag te plannen en optimaal te profiteren van wat Barendrecht te bieden heeft. Voor meer gedetailleerde informatie of specifieke vragen kun je altijd de websites van de betreffende voorzieningen raadplegen.

We hopen dat deze gids je helpt om het meeste uit je tijd in Barendrecht te halen. Veel succes en geniet van alles wat deze prachtige gemeente te bieden heeft!

#Diversiteit aan onderwerpen.

Ontdek artikelen die bij jouw voorkeuren passen

Geschiedenis van Barendrecht

Ontdek de Fascinerende Geschiedenis van Barendrecht

Barendrecht is een stad die zijn wortels diep in het Nederlandse verleden heeft. Van de vroegste nederzettingen tot de moderne tijd, dit gebied heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis. Ben